Via het openbaar vervoer:

TomoPlay is bereikbaar met het ov. Je gaat met de trein of bus naar station Oss Centraal. Daar kun je op het busstation de shuttlebus nemen naar de eventlocatie.

Klik hier om tickets voor de shuttlebus te bestellen.

Je cosplay meenemen is geen enkel probleem. De shuttlebussen rijden minimaal 3 maal per uur naar de evenementlocatie. De reis naar TomoPlay duurt ongeveer 10 minuten.

Geen shuttlebus ticket in bezit?

Mocht je met het OV via Station Oss reizen maar geen shuttlebusticket besteld hebben dan kun je het volgende doen:

1. Bij de gopher een shuttlebusticket kopen voor de dagkassa prijs.

2. Een taxi bellen (de gopher bij het station heeft nummers).

3. Naar de eventlocatie toe lopen (ongeveer 40 minuten lopen).

Met eigen vervoer:

Navigeer naar onze locatie ‘De Berchplaets’. Adres: Sportstraat 3, 5351 BZ, Berghem (Gemeente Oss).

  1. Direct naast de Berchplaets. Navigeer naar sportstraat 3 in Berghem. Locatie 1 op onderstaande kaart.
  2. Bij winkelcentrum Wilhelminasingel. Locatie 2 op de kaart. (Wilhelminasingel in Berghem)
  3. Op 10 minuten loopafstand. Navigeer naar Osseweg 49 in Berghem. Dit is stadion de Koppelsteeg. Ook tegenover dit stadion is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het fitnesscentrum. Locatie 3 en 4 op onderstaande kaart.

kaart

Vanuit België

TomoPlay is makkelijk te bereiken vanuit België en vanaf de grens is het slechts een klein uurtje rijden. Hieronder staat de routebeschrijving vanuit Antwerpen:

Route België

Vanuit Antwerpen hou je de R1 aan richting breda/ rotterdam, daarna de A1/A12/E19 richting grensovergang België/ Nederland. Daarna de A58 aanhouden richting Breda/ Eindhoven. Dan de A65/ N65 richting Tilburg en vervolgens A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Op de ring van ‘s-Hertogenbosch houd je de A59 richting Nijmegen aan. Dan afslag Oss-oost. Vervolgens N329 volgen en afslag Berghem nemen.

Wanneer u Berghem inrijd gaat u bij de eerste rotonde links en vervolgens de eerste straat rechts. Op het einde van de straat gaat u weer links en de eerste straat weer rechts. Locatie ‘De Berchplaets’ bevindt zich dan aan uw linkerkant.

Met de fiets:

Als je uit de omgeving komt, is het raadzaam (en gezond) om met de fiets te komen. Adres: Sportstraat 3, 5351 BZ, Berghem. Bij TomoPlay is er voldoende gelegenheid om je fiets te stallen (op eigen risico).