yugioh

Yu-Gi-Oh!

In2Gaming organiseert een Yu-Gi-Oh toernooi tijdens TomoPlay 2016. Het toernooi is gratis toegankelijk en wordt gezien als een casual tournament.


Wanneer:  1 en 2 juli 2016
Tijd: 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar https://www.tomoplay.nl/
Aanmelden op locatie
entree gratis met TomoPlay ticket
Price support: Tomo goodies

Tevens is er de mogelijkheid om een inloopworkshop Yu-Gi-Oh te volgen.


Pokémon Battle Card Competitionpokemon

In het Pokémon Trading Card Game gedeelte tijdens TomoPlay is het mogelijk om tegen elkaar te spelen (Free-Play). Voor de wat gevorderde spelers is het mogelijk om met je eigen kaarten te spelen, maar voor de minder bekende spelers zullen wij een aantal decks ter beschikking stellen (Zodat je kennis kan maken met de Pokémon TGC).

Ook zal er tijdens deze dag een Pokémon Trading Card Game kampioenschap georganiseerd worden voor de gevorderde spelers. LET OP! Bij dit kampioenschap moet je je eigen deck meenemen.

Cards Againt Humanity cardsagainsthumanity

In tegenstelling tot de meeste cards games die er zijn, is Cards Against Humanity zo verachtelijk en onhandig als jij en je vrienden.

Het spel redelijk is eenvoudig. Elke ronde stelt een speler een vraag van een zwarte kaart en iedereen antwoordt met zijn/haar grappigste witte kaart, hierop bepaald de speller met de zwarte kaart wie er die ronde gewonnen heeft.

 

Voor deze card game is geen kennis van het spel benodigd, de mensen van GamePit leren je dit namelijk vogelvlug.
LET OP! Deze card game is volledig in het Engels!

 

 

Weerwolven van WakkerdamWeerwolven

Het traditionele spel Weerwolven van Wakkerdam heeft tijdens Tomocon een nieuwe variant: Witches of Death City.
Bij Witches of Death City worden personages uit de anime serie Soul Eater worden gebruikt en zijn er (zoals de naam al doet vermoden) heksen in plaats van weerwolven.

Wil je meer informatie over Witches of Death City? Ga dan naar de evenementenpagina:httpss://www.facebook.com/witchesofdeathcity/timeline

Dit spel wordt verzorgd door Erwin van Erp.

 

Diverse demonstraties en speluitleg van cardgames
Speluitleg

Altijd al willen weten hoe je Yu-Gi-Oh!, Magic of Pokémon speelt? Heb je al eens gehoord van Force of Will of ben je benieuwd naar dit geweldige nieuwe kaartspel? Kom dan eens kijken bij de speluitleg en demonstraties van Spel en Meer.

Spel en Meer heeft een team enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om jou deze spellen uit te leggen. Zij hebben diverse efendecks om het spel te laten zien en als je het leuk vind, dan kun je ook een potje spelen.