Dungeons and Dragons:

D&D

 

Krijgers en magiërs, dwergen en elven, dieven en barbaren, mensen en orcs; kom allen bijeen voor een wonderlijk avontuur. Niet zomaar een avontuur, een dungeons and dragons avontuur. Op deze wonderlijke Tomoplay zal er een tafel zijn waarin jij, ja JIJ, in de wonderlijke wereld van dungeons and dragons kan duiken. Wij zullen met ze allen terug gaan in de tijd, terug naar het moment toen draken angst in de normale man bracht en magiërs de wereld teisterden. Wij gaan de avonturen samen beleven. Als je meedoet, zal je een karakter kiezen en meedoen in 1 van de avonturen. Een magiër te stoppen in zijn toren die een boerenmeisje heeft ontvoerd. In zijn toren ligt het gevaar op de loer, bewijs vinden om een corrupte lord van zijn troon te schoppen en de waarheid te ontdekken over deze stad en zijn geschiedenis. Een magiër heeft per ongeluk een poort naar de hel geopend en het is jouw taak het te sluiten. Een toren beklimmen om antwoord te krijgen op een van je vragen waarin je een test moet doen van moed, vriendschap, vertrouwen en kennis, en nog andere avonturen. BEN JIJ DE HELD DIE WIJ ZOEKEN? SCHRIJF JE DAN NU IN VIA DE EVENTPAGE.

Gegevens die handig zijn om te weten.
Het word Dungeons and dragons 5e editie
Je hoeft niks mee te nemen behalve een goed humeur.
Dobbelstenen, pen en papier en al het andere word geregeld door uw dungeon master Conner Pieters.
Je hoeft niet eerder ervaring te hebben met Dungeons and dragons, de boeken zullen aanwezig zijn en de Dungeon master legt alles graag uit.

 

Mahjong: Mahjong

Mahjong is een eeuwenoude Oosterse spel dat tegenwoordig ook mening Nederlandse huiskamer heeft veroverd. Wil jij meer weten over dit spel? Dan kan dat tijdens de TomoPlay!

De Nederlandse Mahjong bond is aanwezig op TomoPlay om uitleg over het Mahjong te geven. Tevens is er de mogelijkheid om ter plekke Mahjong te spelen. Medewerkers van de Mahjongbond staan klaar om uitleg en toelichting te geven.

De volgende regels worden momenteel door de Bond erkend:
Mahjong Competition Rules (MCR) Voorheen was dit Chinese Official. Deze spelregels zijn in 1998 vastgelegd door een ‘Staatssportcommissie’ van de Chinese Volksrepubliek en in 2006 herzien. Deze variant is verreweg het meest populair, hoewel het Riichi ook altijd een vaste schare aanhangers heeft en sterk gegroeid is na het EK in 2008. Voor deze spelvariant worden aparte toernooien georganiseerd voor zowel competitiespelers als recreanten. De Bond is verantwoordelijk voor het Dutch Open en het NK Recreanten.
Riichi Mahjong De Japanse variant van Mahjong. De regels zijn naar aanleiding van het EK Riichi (2008) herzien en gestandaardiseerd. In Nederland worden deze spelregels toegepast op verschillende toernooien en vanuit de Bond worden meerdere Riichi toernooien georganiseerd.

 

Go:

Go

 

Go is de oudste bekende denksport ter wereld, met een historie die meer dan 3000 jaar beslaat. En deze fascinerende denksport is nog steeds springlevend.
Tijdens TomoPlay kun jij ook leren hoe je Go kunt spelen.

Go wordt verzorgd door de Nederlandse Go Bond.